mandag 1. mars 2010

Første av mange??

Måtte bare se om jeg fikk det til!! Var så kjempe lei av den store stygge fyrstikk eska på spisebordet. Jeg har ikke lim i hus så det ble tape, den syns godt (hadde jo ikke trengt å ta den så stor...). Fant etterhvert ut at jeg hadde noe dobbeltsidig tape i ei hobby pakke fra den tiden jeg var medlem i hobbyklubben (klarte ikke si nei når de ringte...), har enda ikke brukt noe særlig fra disse pakkene.
Målte heller ikke på papiret, jeg klippet bare... Måtte skje så fort der og da... Kanskje jeg lager flere etterhvert, men da skal jeg kjøpe lim og gjøre det litt mer ordentlig... Alt i alt så ble jeg fornøyd med resultatet. Finere enn den opprinnelige eska!!!

Snart er det jobb....

Ha en fin mandag alle sammen!!!
Klem Annette

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, de blir veldig fine disse fyrstikk eskene når man pynter dem. Gamle noteark er også dekorativt. Tips: bruk limstift, det er enkelt og effektivt. Hilsen fru kråkeslott <3

Love Peace Pionies sa...

fin den ble:) søteste bilde....
klem

Gry sa...

Så flink du er Annette! Den ble riktig så søt ;) Du er herlig sjarmerende ;-)) Et godt tips, jeg er ikke akkurat noen stor bruker av hobbysaker, men nå fikk jeg jammen lyst til å prøve! Klem Gry

Lille Frøken Jensen sa...

Så flott det ble...nydelig fin som Storesøster hadde sagt:-)
Utrolig fint bilde, det skulle jeg ha fått tak i *smiler*
Ønsker deg en fantastisk uke. Er er det 2 pencelinkurer og 2 hostesafter :(
KOS

Bjørg sa...

So fin den blei:) Syns du skal lage fleire å vise fram :))) Smart å bruke gråpapir, vart en fin look ilag med det fine vintagebildet:)

Klem frå Bjørg

Dronning Maud sa...

Veldig fin!!!!

Lykke sa...

Oi,så fin. Dette kunne du Annette*
Denne er nok første av mange tenker jeg ja.

Ha en kjempefin uke videre og tusen takk for hyggelige ord om kjøkkenet mitt. ups, vårt....;)

yesheimen sa...

Hei. Så nydelige esker du lager. Dette er noe annet å legge på bordet en de tradisjonelle fyrstikkeskene ja. Du er flink.

Ang. kronen, du bare strikker ett rektangel, tover og klipper. Ingenting må sys bortsett fra der den settes sammen bak. Enklere kan det ikke bli.

Ha en fin dag.
Klem Ann<3

Related Posts with Thumbnails