onsdag 17. mars 2010

Neste prosjekt....

...blir hagen!!
Så fort kjellerstua blir ferdig, eller sikkert bare nesten ferdig, er hagen neste prosjekt på lista. Når snøen kom hadde vi (les: mest Mannen) fått grovplanert tomta der hvor vi skal så gress og lage platting. Rett ned av trappa her skal vi lage platting og resten (ut til venstre for bildet) blir gress.
(bildene er fra i sommer så det er noe flatere enn bildene viser...)

Her på kortsiden av huset lagde vi ny trapp og ny dør inn til kjelleren. Utenfor her blir det også en liten platting (mulig bare med betong foreløpig). Gjerde langs trammen oppe og ned trappa må vi også ha. Mannen vil lage det om jeg maler...
Håper vi rekker å få sådd noe gress i år!!


Ellers ble det fire små pusekatter på Pysa i natt (den femte døde). Hun klarte seg fint på egenhånd , jeg sov godt og har ikke hørt en lyd... De er klare for levering like før 17.mai om noen skulle være interressert!! Har ikke sett hviket kjønn de har enda, hun lar oss ikke holde dem særlig lenge av ganga... SØTE er de iallefall, og de blir vel enda litt søtere etterhvert når de ikke er fullt så "nye"...

Ha en fin onsdagskveld!!
Klem Annette

9 kommentarer:

Bjørg sa...

Å, *smelte* kor søte dei var :) Har lyst på!!!

Vi og skal til på hagen snart, venter bare på at bakken tiner så vi kan få gravemaskin på plass :) Gleder meg til å få skikkelig uteplass vi kan bruke til sommeren :)

Kjekt at du ville vere med på Give Awayen :)

Klem

Lille Frøken Jensen sa...

Nydelige kattepuser kjente en klump i halsen nå sukk...tåra kom nesten på den som ikke klarte seg det var trist. Gleder meg til å se de:)
Ønsker deg en fin kveld

Dronning Maud sa...

Så gøy med prosjekt!!:)Føler jeg kan kjenne igjen terrenget på øya;)

Gry sa...

Gratulerer med de nyfødte ;-) Synd med den ene som ikke klarte seg da.. ;( Håper det er noen som vil ha de søte små. Morsomt, og litt slitsomt.. med alle disse prosjektene, men det må jo til ;) Blir deilig med sommer og utepusling! Klem Gry

Lykkehjemmet sa...

Gratulerer med søte små:)
Blir litt kattesyk jeg da:)
Ser ut til at dere også har litt å henge fingrene i til våren;)
Godt man har noe å gjære liksom:)
Ha en flott kveld.
Klem Mona

silje-sin sa...

Hei:) Så moro med hageplaner, har fortsatt en del å gjøre vi også! Skulle ønske jeg kunne litt mer bare! Og gratulerer med de fine kattungene også, de er jo så skjønne!! Og sist, men ikke minst, TUSEN TAKK for awarden du ga meg! Beklager at jeg ikke har takket før! Ha en fin kveld! klem fra silje.

Randi sa...

Godt å se at det er flere som har prosjekter på gang eller planer om nye prosjekter:) Man kunne jo risikere å kjede seg uten, eller i værste fall å få noe fritid?! ;)

Høres litt kjent ut det med den avtalen dere har mht til rekkverket på trammen og ned trappa. Her ble det seint i høst satt opp gjerde rundt eiendommen; mannen bygde, "kravet" var at jeg skulle male. Så jeg venter på malevær/temp. :)

Klem, Randi:)

Mona Christin sa...

Hei.

Håper dere får ordnet det ferdig til sommeren. Uteplass er gull verdt.

Søte kattunger da. Kan se at kattemor er stolt. Du får legge ut bilde når de blir litt større.

Klem MC♥

Astri sa...

Gratulerer så mye med herlige pysekatter. En sort pysepappa tro? ;-) Ser virkelig frem til våren nå. Koslig å holde på ute i hagen da.

Klem fra Astri

Related Posts with Thumbnails