fredag 5. mars 2010

Favoritt servietter

Om det går ann å ha favoritt sevietter så tror jeg dette må bli mine. Kjøper de igjen og igjen. Så greit når de er fra unik og selges i vanlige matbutikker! Hender jeg varierer litt med noen andre innimellom, men jeg ender alltid opp med disse igjen!!

Har du noen favoritter? Kanskje det finnes andre fine servietter jeg har gått glipp av... Vil du vise meg din favoritt??

Her har det kommet mere snø i dag... legger meg snart ned å griner... NÅ ER DET NOK!!!!!!
Heldigvis er det meldt mildvær og sol resten av helga!!

Ha ei kos helg alle sammen!!
Klem Annette

7 kommentarer:

Bjørg sa...

Fine servietter, skjønner at du felle tilbake til dei stadig vekk:) Du fekk meg til å huske at vi ikkje har servietta i hus. Høyrt noke så gale? Må kjøpe imorgen:)
Her og kom det meir snø inatt..oxå eg som var så innstilt på vår..nedtur! Men våren kjem vel snart får vi tru...
Klem frå Bjørg

Lille Frøken Jensen sa...

Koselige servietter, jeg har også hatt de noen ganger. Greit når man får kjøpt de i en vanlig butikk. Skal prøve å vise mine snart:)
Ha en fin helg
Kos

Love Peace Pionies sa...

det er helt utrolig. mer snø her også. komisk er det nesten..
søte servietter
klem

Lykkehjemmet sa...

Koselig servietter da!! Jeg har et hav liggende... må ha til alle farger og anledninger.
Vi har sluppet unna snøen idag,har hatt brukbart vær. To dager før har det vært knall blå himmel og sol. Skal vist komme i helgen også,så jeg skal benke meg med kaffe og sjokolade.
Ha en flott kveld!!
Klem fra Mona

Gry sa...

Ja, de serviettene er fine! Jeg liker slike litt gammeldagse og jeg også har en spesiell jeg stadig kommer tilbake til. De er litt store med romantiske roser i svak pastell fra IHR, tror de heter perle eller noe slikt.. (har noen liggende, men de er ikke foreviget ennå..) Helt siden jeg var liten har jeg vært opptatt av servietter, husker jeg sparte på de i en skoeske.. Ble litt krøllete og lefsete kan du si...Aner ikke hvor de ble av, men har nok gjort sitt...*smiil*.. Det er jo på en måte en litt personlig greie. Snø ja.. sukk... Her snødde det også litt i går, men det klarnet opp på ettermiddagen og i dag har vi NYDELIG sol! Ha en fin helg Annette, med eller uten snø.. ;) Klem Gry

Dronning Maud sa...

Fine servietter!!!nok med snø ja;)

Gry sa...

Hei igjen Annette! Jeg tok oppfordringen med serviettene og har tatt den videre til bloggen min. La inn link til deg, så ta en titt ;-) Ha en fin søndag! Klem Gry

Related Posts with Thumbnails