onsdag 31. mars 2010

God Påske!!

Nå var påsken her snart... Skal bare kose meg sammen med familien alle dagene jeg ikke skal jobbe!! Fredag og mandag blir det jobb, så da er det ikke stort mer enn det jeg orker. Har blitt mye med "den nye" jobben- og det gjelder for alle som jobber der. Håper alt blir bedre etterhvert og at vi slipper å jobbe så mye overtid. Har vært to dager jeg har jobbet ni og ti timer og det blir litt i lengste laget med familie som venter hjemme....
Nå er det uansett fri noen dager og de skal nytes!! Middag hos svigers, påske kos på hytta hos farmor og farfar, mulig en middag her med foreldrene våre og ellers bare slappe av å nyte tiden.
Det med påske kos på hytta hos farmor og farfar er tradisjon på påskeaften. Vi har enten vært der eller hjemme hos de, kan liksom ikke huske en påske hvor vi ikke har vært invitert til de! Det er kjempe gøy  for store og små!! De har fire barn, ti barnebarn og tre oldebarn, samt alle svigersene, så det er fullt hus når alle er samlet!
Bildene i dag (bortsett fra det første) er tatt hos mamma og pappa. Vi var der tidligere å pyntet litt til påske. Gøy å se igjen de skeive kyllingene vi laget da vi var små.... Snart er det vår tur til å ha en stor samling med hjemmelaget pynt!!

Vet jeg har vært elendig til å kommentere siste tiden, men jeg leser og koser meg med alle flotte innlegg dere har alle sammen!! Om jeg ikke får lagt inn flere innlegg eller kommentarer i påsken får jeg benytte denne onsdagen til å ønske dere alle en

RIKTIG GOD PÅSKE!!!

Klem Annette

10 kommentarer:

I`Døsset sa...

Tenk at hun har spart alt dere har laget da :-)
Ei riktig god påske til dere alle tre fra gjengen her i Døset. Hilse mamma & pappa fra oss og kos dere på hytta påskaften.

Anonym sa...

God påske:)
Klem fra Jorunn

Gry sa...

Huff, det hørtes slitsomt ut med all den jobbingen Annette ;( Godt med noen fridager nå da, vel fortjent ;) Så koselig dere har pyntet! Og det høres veldig koselig ut med samling av hele familien påskeaften, herlig med tradisjoner! Ønsker deg og dine en riktig god påske, kos dere! Klem fra Gry

Dronning Maud sa...

Så kos med pynt fra dere var små:)God påske:)Håper dere får slappe av etter mye jobbing...

Randi sa...

Så fine bilder:)

Koselig påsketradisjon dere har, tradisjoner er det viktig å verne om.

Ønsker deg en flott påske, kose deg masse og nyyyyte fridagene:)

Klem, Randi:)

Mona Christin sa...

God påske til deg og dine.

Nå står 5 fridager på trappen og det skal bli deilig.

Klem MC♥

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så koslege bilder av nostalgisk påskepynt:)
Vi har så og seie ingen påsketradisjoner. Det syns eg er synd! kanskje vi skulle ha laga våre egne no når Ariel vekse til?:)
Ønsker deg ei super påske! Husk å slappe av og kose deg mykje!:)
Påskeklem frå Bjørg :-)

Lykkehjemmet sa...

Ønsker deg en flott påske og håper du får mulighet til å slappe riktig godt av. Slitsomt når jobben krever så mye:)
Kjenner meg godt igjen med kommentarene,ikke lett å holde tritt. Det er jo et berg av andre ting en MÅ gjøre!! Jeg rekker ikke over hos alle hele tiden!!
Men sender herved over en god påske klem :)
Så blogges vi:)
Klem Mona

Villa von Krogh sa...

Hei Annette! Nyt de fridagene du har. :) God påske til deg også!
Klem Anine

Sophie Mari sa...

Masse søte påskekyllinger og pynt ♥ Vi har en gul kurv :/ burde kanskje pynta mer :)
Håper du har en strålende påskeaften!
Klem fra Sophie Mari

Related Posts with Thumbnails