mandag 15. mars 2010

Snart kattunger

Nå nærmer det seg kattunger her i huset... Jeg tippet den 10., men vi venter enda. Nå har man kunnet kjenne bevegelser fra kattungene der inne en stund så det nærmer seg nok... Pysa selv er rolig og ligger for det meste som dere ser her, rett ut på gulvet! Så om noen bor i Kristiansands område er det bare å legge inn en bestilling!! Bilder kommer etterhvert...

Ellers går arbeidet framover i kjelleren. Gulvet er rettet av med pukk og isoporen er snart på plass. Tenker å ha tapet på veggene men har ikke begynt å kikke enda så blir glad for tips om dere har noen favoritter, eller tips til internettsider jeg kan kikke på...

Dagene her har gått med til å ligge på sofaen. Har fått dette koselig Noroviruset og det slipper ikke taket. Har vært dårlig siden fredag så nå er jeg fire kilo lettere og ingen muskelkraft igjen i kroppen... Håper snart å være på beina igjen!!!

Gleder meg til runden hos dere andre i dag!!
Ha en god mandag videre!!
Klem Annette

11 kommentarer:

Bjørg sa...

Å!:) Eg har lyst på kattunge!! Men eg bur nok dessverre litt langt vekke..
Du må ha masse god bedring!
Klem :)

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så spennende med termin rett rundt hjørne! Skjønner godt at katten velger å kose seg på et varmt gulv... Får håpe dere får gitt bort alle til gode og snille personer:)

Når det gjelder tapeter så er jo Borge de største i norge tror jeg (borge.no), her har de også en tapetguide hvor du kan prøvetapetsere online. Ellers har du jo wallpaperdirect.co.uk, eller tapetshop.no. Mye fint som finnes, men vanskelig å velge synes jeg.

Nå er det ikke lenge til dere kan begynne å innrede. Jeg synes virkelig dette går unna!

Ha en super mandag videre :)
Klem fra Christine

Gry sa...

Uff det hørtes ikke godt ut Annette ;( Da får du se å kaste inn på noen skikkelige kaloribomber så du kommer deg på beina igjen ;) Så langt dere har kommet med kjelleren, bra jobba! Har ingen tapettips på stående fot, men det er jo masse lekkert å velge i så dere finner sikkert en som passer. Lykke til med pus og god bedring til deg ;) Klem Gry

salige lavendel sa...

God bedring til deg!! Og lykke til med pusefødsel. Deilig å ha små nøster i huset :)

I`Døsset sa...

Uff da, hørtes ikke noe greit ut det. Du må passe på deg selv og ha god bedring. Å,så pusen da, søtt med kattunger.

Randi sa...

Så gøy å se progresjonen i kjelleren! Kommet langt nå da:) Tenker det er deilig å tenke på at den aller værste jobben er unnagjort. Nå gjenstår bare den aller gøyeste delen:)

Er veldig glad i Borge-tapeter jeg da, de har mye lekkert. Har brukt av de her hjemme + litt på hytta(ikke akkurat typisk hytte...), og mer blir det nok etterhvert også:)

God bedring, og lykke til med den forestående pusefødselen!

Klem, Randi:)

Love Peace Pionies sa...

koselig med kattunger...:)
spennende med kjelleren!!

uff, god bedring til deg!!

klemmer

Lykkehjemmet sa...

Huff,trist å høre at du er syk da:(
Ikke moro det nei.
Så vakker pus da:) Skulle gjerne tatt en pus jeg, selv om det ikke er såååå langt til Kr.sand er det jo en bit:)
Håper du blir frisk snart,gleder meg til å se når kattungene kommer:)
Klemmer til deg så lenge:)
Mona

Mona Christin sa...

Hei.

Gleder meg til å se de små nøstene. Moro med kattefødsel da.

Håper du finner noen fine løsninger til kjelleren. Alltid greit med en praktisk kjeller.

God bedring. Rart hvordan en blir tappet for krefter under sykdom, men det er jo også godt å merke at immunforsvaret fungerer.

Ha noen fine og friske dager fremover.

Klem fra Mona C♥

Dronning Maud sa...

Spennende med kjelleren!God bedring til deg:)

Astri sa...

Åååå, det finnes ikke noe hærligere en kattunger. Elsker katter tiltross for at jeg er allergisk. Jeg hadde gjerne tatt et par - tre hvis gården hadde vært klar ;-) men det blir nok en stund til. Du for ha et nytt kull klart om halvannet år ;-) Kjelleren blir sikkert kjempeflott.Blir gøy å se. Ha en flott dag! Klem fra Astri

Related Posts with Thumbnails