lørdag 27. mars 2010

Mørkt i heimen...

I kveld sitter vi i mørket!! Har prøvd å støtte opp om Earth Hour... Føler vi har jukset litt da, for vi har hatt på Tv'n, tørktrommelen og et utelys som går på sensor. Men uansett så markerte vi det litt i alle fall.
(På bildet under ser man det blå lyset fra Tv'n på veggen...)
Var ute på verandaen, de fleste hus i nærheten hadde lys på... Men gatelysene var av, så det så skikkelig mørkt ut langs etter veien. Vi kunne heller ikke se lysene inni byen, men lurer på om det var pga tåka og ikke det at de var slokket.

Leste på en blogg at klokka skal stilles så jeg får ta meg ei runde før jeg legger meg!

Fortsatt GOD HELG til alle sammen!!

Klem Annette


9 kommentarer:

Dronning Maud sa...

God helg:)

Mona Christin sa...

Hei.

Vi markerte det litt vi og. Klarer lissom ikke å slå av tv'en. Fint tiltak da.

Ha en fin søndag. Håper jeg våkner litt tidlig. Kjedelig å våkne kl 10 så er den plutselig 11.

Klem ♥

Lykkehjemmet sa...

Hei!!
Idag våknet ungene opp kl 6 vanlig tid og 7 ny tid...sukk
synes det er litt i tidligste laget jeg da.. på en søndag. Nå er kl 0900 og jeg har muffinser i ovnen som steker allerede:)Her skal vi ha familie bursdag for min sønn og mann. Mormor og pappa hadde også bursdag i forrige uke,så her blir det 4`er bursdag på høyt plan. Lapskaus, hjemmelaget frukt coktail og kaker... Men da er jeg ferdig for en stund ...
Ha en flott søndag og nyt dagen:)
Klemmer fra Mona

yesheimen sa...

Hei. Ja vi skrudde også ned en del og tente masse lys. Tenke om alle hadde gjort sånn en time hver kveld. Da hadde vi spart mye energi da!! Men vi lever i luksusverden, og tenker vel sjelden over sånn privligier i det daglige. Vi tar strøm som en selvfølge, iallefall her i Norge.
Nydelig påskepynt sønnen hadde laget. Det er så fint med sånne ting som er laget av barna. Den beste pynten sier nå jeg da.

Skjønne kattunger lenger nede, så nursk!
Ha en fin påske.
Klem Ann<3

Gry sa...

Ja, da har dere gjort en innsats i alle fall ;) Vi var i bursdag i går og glemte hele mørketimen, men hadde lite lys på hjemme da, teller det mon tro? Klokka ja.. Vi sov lenge i dag og skulle deretter flytte klokka, så da ble det langt på dag gitt.. Blir lyst i kveld da! Ha en deilig søndag Annette ;) Klem Gry

Randi sa...

Stemningsfulle bilder:) Vi satt i bilen under Earth Hour igår, føler liksom at vi bidro litt da;)

Her er ungene like glade for å legge seg og å sove så og si uansett, ser ikke ut til at stilling av klokken har noen innvirkning på dem. Har nok arvet sin mors sovehjerte, ja:)

Ha en fin søndagskveld, og en flott påske:) Klem, Randi

PS: Godt å høre at vi er flere som følger med på Paradise, hehehehe:)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Åååh! Koslege bilder!:) Eg hadde store planer om å vere med på earth hour. Såg for meg stearinlys og raudvin..menneh..hehe..eg stod med alle lysa på å laga muffins for harde livet..ikkje heilt i mål til dåpen liksom:)
Klem

Lille Frøken Jensen sa...

Vi prøved også men så var det ei lita ei som måtte på do og ble redd når det var så mørkt så vi måtte ha på noen lys elles så var alle stearinlysene tent. Tv'en stod også på, vi måtte jo se Farmen *smil*
Ønsker deg en fin uke
Klem fra Jorunn

Astri Moseidjord sa...

Så koslig du har det! Skikkelig lørdagskveld-stemning over de bildene. Klem fra Astri

Related Posts with Thumbnails