søndag 28. februar 2010

Lekende helg!


Denne helga ble det leking både ute og inne. Endelig er det blitt mildere så nå er snøen kram og det går ann å lage snømann!!! Lillegutt var veldig fornøyd!

Togbanen er stor stas. Det er batterier i så det kan kjøre av seg selv. Det tappes veldig fort for det skal helst stå å kjøre mens det lekes med andre ting!

Biler har han lekt med hele tiden. Det første ordet han sa var traktor...

Det har vært en maks avslappende helg. Besøk hos mamma og pappa både fredag og lørdag. Pølser og grøt...Nam nam!! Nå er det snart middag hos svigers! Vi er veldig heldige som har familien i nærheten!!! 

GOD SØNDAG!!
Klem Annette

4 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Så kos ut!Det er superstas å bo nær familie:)

Lene sa...

Snømann er alltid gøy, både for store og små. Lurt å oppbevare tennbrikker i Norges glass. Det skal jeg også gjøre, takk for tips.

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så koselig helg dere må ha hatt! Gleder meg til neste år, for da er lillegutt stor nok til å glede seg over all snøen. Akkurat nå skulle jeg bare ønske at den forsvant slik at det ble lettere med trilleturer. Skjønner godt at du er fornøyd med å ha masse familie i nærheten. Vi flyttet nettopp på grunn av det. Så nå bor vi ganske nærme svigers - og det er nok ikke så dumt når man han barn.

Ønsker deg og dine en riktig fin mandag og ny uke.
Klem fra Christine

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så herlige bilder :-D
Nei ingen spesiell grunn til at jeg ikke har malt det, bare utsatt på ubestemt tid. Men til sommeren skal jeg prøve meg! :-) Kan da ikke gå så galt ?!

Related Posts with Thumbnails