mandag 1. februar 2010

Hjelper godt med litt maling!!

Det var ikke så mye som skulle til før kjelleren ble lysere og litt mer til å bli glad i ... Endelig ble noen av maler prosjektene avsluttet. Har flere som venter. En krakk fra Ikea, et spisebord, en tripp trapp stol og ikke minst senga som står i garasjen og venter på ny bunn. Regner med det blir hvitt alt sammen. Fikk to fine fargekode fra Sukkertøy for øyet som ble brukt på denne senga her. Kanskje det blir at jeg prøver en av disse!

Fyrstikkeska er fra Lille Frøken Jensen, hun har mange flotte ideer og er veldig flink til å lage ting!!

Så var atter den første dagen av ei ny uke over. Synes tiden bare flyr... Jeg har hatt min "søndag" i dag siden jeg har jobbet helga (igjen!!). Lillegutt har vært hjemme fra barnehagen i dag også. Fikk telefon fra legen og det er ikke kikhoste han har hatt, heldigvis!! Torsdag og fredag hadde han 40 i feber, men er blitt mye bedre i løpet av helga.
I morgen er det noen jeg kjenner som har bursdag!! Jeg er allerede feiret så dagen glir stille forbi!!

Må ned en tur i kjelleren nå og hjelpe mannen med å rydde kjellerstua for ting. Han vil snart begynne å slå opp gulvet...

Ha en fin kveld alle sammen

Klem Annette

6 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Endelig et nytt innlegg fra deg....har ventet lenge nå Haha!
Det ble kjempe fint med komoden, det er ikke så mye som skal til.
Ønsker deg en fin kveld og hils lillegutt.
Kos&Klem♥

Villa von Krogh sa...

Hei.

Så fint det ble. Hjelper med litt maling. :)
Ha en flott uke!

Anine

yesheimen sa...

Hei. Så fin kommoden din ble, og fikk meg til å tenke på at jeg har en nesten maken stående i gangen, og som skulle vært malt....ja i over to år no. Men det er så tungt å komme igang synes jeg, liker egnetlig ikke maling, men synes det blir fint med flott resulatat da.

Sykt barn du også....huff, her har det gått i ett i over 14 dager no, men idag var det tilbake til normalen med jobb & bhg.
Lykke til med kjellerstuen.
Ha en fin kveld/morgendag.
Klem Ann<3

Fru Glitters Hus sa...

Hei , ja det er helt fantastisk hva en kan utrett med hvit maling, Dette ble nydelig. Flott blogg du har. følger deg gjerne.

Klem fra en annen frue:-)

Dronning Maud sa...

Så fin den ble:)

Idøsset sa...

Ble kjempefin.
Gratulerer så mye med dagen i dag.

Related Posts with Thumbnails