torsdag 28. januar 2010

Tulipaner og legebesøk...
Det har vært et par tilfeller av kikhoste i barnehagen og nå er mest sannsynlig turen kommet til Lillegutt. Var til legen og tok halsprøve i dag. Fikk ikke noe antibiotika enda, men tror jeg må inn igjen med han i morgen. De sa vi måtte komme om han ble dårligere. Og det har han blitt. Feberen steg tidlig i ettermiddag til 40grader og var det samme igjen nå i kveld. Stakkar, han var ganske slapp da jeg la han. Hører han hoster enda, men jeg fikk iallefall sprøyta inn litt hostesaft før han la seg.


Så i dag ble det ikke gjort mye her i huset. Det har blitt vaska litt tøy og det er det eneste. Til og med middagen lagde seg nesten selv, pølser i brød. Vi har sovet (jeg med vondt i hodet) på sofaen og selvfølgelig har "Bydde Bob" snurret og gått på skjermen.
Imorgen skal vi ha foreldre og søsken til middag for å feire meg og mannens bursdager (ja min nærmer seg fort, og liker det ikke...). Tror det blir å bestille pizza så får jeg heller bake litt, vanskelig å styre veldig når Lillegutt er hjemme fra barnehagen. Har kjøpt inn en bukett tulipaner for anledningen, kommer nok flere utover... Må nok sette de kaldt inatt, ser de springer fort ut! Ser nå at stua trenger litt mere farge, går helst i hvitt og sølv her nå. Det ble iallefall veldig fint med denne rosa buketten!

Ønsker alle som titter innom en fin kveld videre!!
Takker samtidig for alle koselige kommentarer jeg har fått!!

Klem Annette

1 kommentar:

Lykkes Hjem sa...

HeiHei!

Nydelige tulipaner du har kjøpt. Å ja,de springer fort ut når de står i stua å koser seg.

Så fin kasse du har fikset til lenger ned her, ja den kan vel brukes til så mangt. Kjekt å ha en slik en.

God bedring til lillegutt. Høres ikke særlig godt ut med kikhoste.

Ha en ellers fin kveld da*

Related Posts with Thumbnails