tirsdag 26. januar 2010

Arbeidskrakken til pappa...


...ble stående igjen i huset hos oss da vi tok pause i den intense oppussingen. Krakken er ei gammel vinkasse han fikk av en nabo for mange mange år siden. Vet han har to til hjemme. Krakken har blitt brukt til sagekrakk og selvfølgelig til å stå på for å rekke opp i høyden. Jeg tok meg den frihet og male krakken.
Så hvis du ser dette pappa så vet du hvor den siste krakken har tatt veien...
Har ikke pusset eller sparklet noe på kassen, kun malt. Ble veldig fornøyd med resultatet. Vet ikke om det blir her i ganga den ender opp, kan jo brukes til så mangt. Foreløpig får den stå her til eventuelle andre gode ideer dukker opp! Kurven som egentlig sto i ganga ble flyttet inn i stua så kan Lillegutt ha leker i den.Har vært to intense dager på jobb, eller på noen andre sin jobb... Jeg har nemlig vært på hospitering en annen plass enn der jeg normalt arbeider så jeg har følt meg som en student igjen. Mangler bare pleieplanskriving og refleksjonsnotater *smiler*. Har iallefall vært svært inspirerende og lærerikt!! I morra blir det "vanlig" jobb igjen. Skal snart ta kvelden, må bare rydde litt i kjelleren først. Klarer ikke sitte i ro så lenge av ganga, da sovner jeg bare...
I morgen har Mannen bursdag så jeg må vel finne på noe godt til middag, forslag?

Ønsker alle en god kveld!!

Klem Annette

3 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Så utrolig flott det ble, lur idè:)
Takk for koselig kommentar:)
Ønsker deg en fin uke videre.
Kos&Klem

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så stilig den ble! Skal ikke så mye til ;)

Tusen takk for koselig award, det er super hyggelig!

Må bare si at dere har en nydelig utsikt - skikkelig misunnerlig ;D

Ha en nydelig dag!
//Christine

Idøsset sa...

Veldig nytt for meg enda med kameraet,men fornøyd til nå iallefall. Men skal på kurs i februar og regner med jeg får mange gode råd og tips da:-)ellers er det bare og prøve å feile..
Morsomt med arbeidskrakken :-)

Related Posts with Thumbnails