onsdag 6. januar 2010

Malerprosjekter i vinter


Her er de foreløpige prosjektene mine (mannen styrer de store) som står på vent her i huset. Kommoden og speilet skal males i hvitt. De står i ganga i kjelleren, tror nok de blir værende der. Gleder meg til vi kan få kjelleren litt mer bebodd enn nå. Blir mer en arbeidskjeller for øyeblikket. Har også lyst til å male dørene (visst ikke de skal skftes ut, litt vanskalige mål i forhold til dagens), noen som har erfaring med maling av dører tar jeg gjerne i mot tips. Oppe skiftet vi alle dørene... Nede har vi også beholdt de gamle veggene og taket, de har kun fått litt sparkel og maling. Gulvet er ennå kald betong....
Den gamle rammen av mormors trenger også et strøk maling før den tas i bruk. Den skal nok få komme opp i varmen!
 
Det største prosjektet blir nok sparkling og maling av den gamle skyve senga. Den har svigermor ligget i da hun var liten. Vi fikk den da mormor til mannen flyttet i serviceleilighet og huset ble ryddet for ting. Gleder meg til å begynne... Noen tips til farge valg her? Lurer på litt i blått.... eller kanskje den bare blir hvit...

Tusen takk for alle koselige kommentarer på innleggene mine!!! Blir kjempe glad når noen legger igjen et lite spor!

Ha en god dag!

Klem Annette

6 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-fin gammel seng!!! Så koselig med enda en Anette her inne;) Velkommen!

Klem
Anette:)

Livs Lyst sa...

ÅÅÅÅ så heldig du er som har en sånn skjønn seng!!!!!! Og så koselig når den har vært i familien også. Den hadde sikkert vært nydelig i en sart blåfarge!

Å...heldige du!
Jeg vil også så gjerne ha en slik en.... hihi

Hilsen Liv ;O)

Lille Frøken Jensen sa...

Nydelig seng, gøy å arve slike ting:)
Lykke til med malingen.
Ønsker deg en god onsdagskveld
Kos&Klem

Bolettes hus sa...

For en fin seng! Tenk å være eier av en slik en!!! Skulle gjerne hatt en slik ja:-) Gøy medprosjekter framover! Det er jo alltid gøy med fornyelser! Kjempekosleig blogg du har! Velkommen til NIB. Jeg legger meg til deg jeg, så titter jeg snart innom igjen:-)

Klem Kari

Hulda sa...

Det er godt å ha noe å gå i gang med på nyåret. Den gamle senga syns jeg var kjempeflott!

Anonym sa...

Den senga skulle jeg gjerne hatt! Så fin, da!!! Farge... Tja, hvit er jo allt id trygt, men en litt frisk blåfarge, turkis kanskje?

Takk for koselig kommentar hos meg:)

Related Posts with Thumbnails