mandag 22. februar 2010

Hortensia

Ble så inspirert av Dronning Mauds konkurranse om Hortensiaen at jeg måtte kjøpe en jeg også. Give away/ konkurranse finner du HER. Sto med en hvit en først, men så tenkte jeg at jeg hadde lyst på litt farge. Da ble det den som er litt lyse lilla.
Damen i butikken var svært behjelpelig med vanningstips... Den kan gjerne settes i en bøtte med vann når den begynner og henge, og stå der til den retter seg. Får prøve det siden jeg ikke har peiling. Ellers så mente hun at den fint kunne holdes i live til snøen går så den kunne plantes ut... Håper hun har rett!!

Måtte ha med en av disse også som jeg viste bilde av til morsdagen... Nå har jeg også en slik!! Den skulle ha mye vann og ikke tørke ut. Jeg krysser fingrene for at det skal gå bra!


I går tittet sola fram igjen. Det var deilig. Fikk hele 20 minutt ute før Lillegutt bare grein og ville inn igjen. Det var ti minus så det var kaldt...
I dag er det fri etter helg, så jeg går bare å små rydder litt av alt det jeg ikke tok i helga, litt matrester, oppvask, klesvask, leker pluss pluss...

Ha ei god ny uke!!!!
Klem Annette

6 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Så nydelig farge:)Blir gøy å se hvem som holder liv lengst!:)Tenk hvis vi begge kan plante den ut!!:)takk for vannetips.)

Gry sa...

Skal se at du har grønne fingre likevel ;) Hortensia er en vakker blomst og denne fargen var nydelig! Helt typisk meg også å ikke kunne bestemme meg for farge.. Sist jeg kjøpte en sto jeg og vaklet mellom hvit, rosa eller lilla.. Mest glad i hvit, men som du sier så får en iblant lyst på litt farge.. Den lilla trakk det lengste stået akkurat da. Jeg har slitt med å holde liv i de, har lett for å tørke og henge med hodet synes jeg. Etter et par tørker har den lilla blitt til lyseblå og jeg tror ikke det er så lenge til før den er ferdig som popsanger for å si det sånn.. ;) Så da må jeg vel ut å kjøpe igjen ;) I fjor sommer plantet jeg et par stykker i større potte etter at de var avblomstret. De klarte seg ganske lenge, men blomstringen ble det ikke noe særlig greie på. Utålmodig som jeg er havnet den i søpla før den rakk å blomstre på nytt. Vel vel, lykke til i alle fall! Den grønne planten i sinkpotten er også skikkelig stilig. Ha en fin uke da! Klem Gry

Bjørg sa...

Hei, må seie du har flott utsikt du også!!:) Er så herleg å sjå utover vatn, fjord eller sjø frå heimen sin..Eg har budd i byer der eg såg enten i fjellveggen eller inn til naboen. DET er ikkje noke stas! Føle seg litt innestengt..
Lykke til med blomstrane. Håper du har meir grønne fingra enn meg..her dør blomstrane så snart dei kjem i hus føle eg...kun dei grønne som overleve! men, men ;-)

klem frå Bjørg

Love Peace Pionies sa...

herlighet så komisk!!! kjente ikke deg igjen heller...
verden er ikke stor nei. utrolig at vi treffes her, finnes jo et hav av interiørblogger...
nydelig hortensia.
faktisk så er emma på flekkerøy nå, er der med mamma og pappa. kommmer hjem i morra. gledermeg...
vi blogges!!!
klem

Lykkes Hjem sa...

God kveld i stua*

Åja,hortensia er så nydelig. Skjønn rosafarge på den. Den holder da seg til snøen forsvinner den.er jeg sikker på :)

Ja,gardinene kjøpte jeg på Domus Interiør. 199,- for 1 lengde. er i en lys beige farge. Litt sommerlige. de har akkurat like på KID, men dok til 50 kroner mer.
50 kroner her og 50 kroner der vet du ;)

Wow,Nydelig utsikt dere har.
ja,hufftytti. kaldt nå for tiden. -23 her nå. brr

KlemKlem*

Dronning Maud sa...

Øya?? vet jeg også hvem du er da?jeg er søster til lovepeacepionies:)

Related Posts with Thumbnails