tirsdag 16. februar 2010

Dagens bruktfunn...

Et lite fat, en vase og to hvite duker ble med meg hjem. Veldig fornøyd!!!
Fikk også kjøpt noen bedrollere fra europris så nå skal det ryddes på Lillegutt sitt rom... Tar det før jeg begynner på kontoret...

Her har det snødd i hele dag...

Ha en fin ettermiddag!!
Klem Annette

5 kommentarer:

Love Peace Pionies sa...

takk for hyggelig besøk hos meg:)
koselig spisekrok du viser lenger nede på bloggen!!
ha en fin kveld
klemmer

Gry sa...

Gratulerer med bruktfunn Annette, lykke når en finner slike små skatter til heimen! Takk for kjempekoselig hilsen hos meg i dag, blir så glad og rørt over så mange gode ord ;) Enig i at det begynner å holde med snø nå ja... Selv om det har vært en perfekt vinter egentlig. Jeg gikk en fin skitur i kveld og det var flotte forhold. Setter nok enda større pris på våren når snøen endelig smelter. Kanskje vi må ta det inn i dusjen til slutt ja.. smiiil... Den hjerteranken min ja.. De har faktisk vært veldig greie å få til hos meg. Den på bildet har jeg hatt noen år og det var opprinnelig to små potter jeg satte sammen i den store urna og de har vokst sammen og blitt så fine. Jeg heller bare på litt vann en gang i blant, de liker nok ikke å tørke, og så står de lyst i vinduet. De vokser og vokser så jeg må faktisk stusse de litt i blant ;) Du får prøve igjen, jeg liker også disse her veldig godt. Ha en riktig god kveld i snøværet ;-) Klem Gry

Lille Frøken Jensen sa...

Lucky you! Gøy å gå på brukten når man finner noe. Lenge siden jeg har vært der skulle gjerne ha en tur snart, men ikke alltid like lett når man er på jobb hele dagen:)
Deilig med litt opprydding, kjenner jeg også skulle hatt det.
Takk for koselig kommentar!
Ha en fin kveld
Kos♥

Idøsset sa...

Hei.
Javist er jeg fornøyd med kameraet, men har mye å lære. Skal på kurs til mandag,spennende. Men, jeg så de skulle ha en foto-leksjon på NIB og, noe jeg iallefall kommer til å følge med på for å få tips. Syns det er utrolig mange flinke fotografer her i bloglandia,har mye å lære ser jeg. Har du kjøpt kamera?
Ellers er jeg voldsomt imponert over arbeidsinnsatsen til "mannen" og deg i heimen. Spennende å følge med.
Ha en fin dag.

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så fine ting! Ja, jeg får håpe campingvognen er ulekker og lite innbydene inne, slik at det blir fort bedre å jobbe i huset :)
Ha en super dag!

Related Posts with Thumbnails