mandag 14. februar 2011

Hva blogger du om??

Høres ut som alle har hatt ei koslige helg og en fin morsdag!! Her bakte de kake til meg!! Det tror jeg aldri har skjedd før... Jeg var strålende fornøyd!!
Kjenner jeg blir litt oppgitt over "dårlige" kommentarer som enkelte får på sine blogger. Det er vel opp til hver enkelt å velge hva de ønsker å skrive om. Bloggen er jo en "personlig ting" selv om den ligger ute for offentligheten. Og jeg tror nok de fleste lever litt på en rosa sky her inne, det er jo ikke alt vi blogger om... Folk er jo forskjellige med tanke på hva de ønsker å lese om, og er det en blogg som ikke passer så er det jo bare å hoppe over, det er jo utrolig mange blogger å velge i der ute... Jeg har flere venninner som ikke vet at jeg blogger. Jeg har bevisst utelatt å snakke om det når vi er sammen. Synes liksom det er to forskjellige verdener. Det er nok ikke alle som forstår seg på vitsen med "å vise fram ei ny pute til hele verden"...
Med tanke på bilder av barn og sånn synes jeg det får være opp til hver enkelt, skjønner at dette er en stor debatt. Kanskje jeg er litt naiv når jeg ikke ser det helt store problemet med å vise bilder av barna. Selv gjør jeg det jo sjeldent, men tror det er av litt andre grunner enn at jeg tenker på personvernet...
Ja ja, det var dette jeg ville blogge om i dag...

Blomsten i skåla var bursdagsgave, og puta er nyinnkjøpt for julegavepenger.

Her blåser det stiv kuling og vi fyrer for harde livet. Storebror er syk igjen, så det blir en rolig innedag her

Kos dere!!!
Klem Annette

6 kommentarer:

Janne Lillian ♥ sa...

Jeg er så enig!! Jeg synes det faktisk er litt flaut når noen snakker om hva jeg har blogget, nå er det lenge siden osv.. Tenker liksom at det er fremmede som leser den og ikke venninnene borti gata ;))

Lekker pute!! Hvor fant du den??

ha en fin dag inne!

klem ♥

Stine sa...

Enig med deg Annette!
Kjempefin blogg du har!:-)
Har selv nettopp åpnet en, om interiør og bygging av hus. Hadde vært kjempe koslig om du så innom:-) Får inspirasjon av dere andre intreiørbloggere, så stå på!
Klem

legger igjen adresse. Veit ikke hvordan jeg får kommentert med min profil enda:-/
www.nr172.blogg.no

Renate´s hjem sa...

Helt enig!
Jeg blogger om akkurat d jeg vil.
Skal være stolt av det.
Fin pute. Har sånne selv i beige(:

Mvh Renate

Anonym sa...

Enig med deg...Jeg blogger om det jeg selv liker så er det jo koselig om andre synes det er ok å titte innom min blogg..
Har også venner som synes dette virker underlig, men så lenge jeg selv synes det er moro så holder jeg på

Herlig pute og blomster forressten

Beate sa...

Så enig,så enig!
Fine bilder du har;)
Her var det koselig å komme innom på besøk!
Klem fra Beate

Gry sa...

Hei Annette! Flott innlegg!! Jeg er så enig med deg og synes at man må få blogge om det en har lyst til og føler for. Er det noen som har noe i mot det man skriver, kan de jo bare la være å lese det! Skjønner meg ikke på sånt.

Skjønner også hva du mener med å ikke fortelle det til sine venner og familie at man blogger. Jeg fortalte det i starten til de fleste og har hele tiden fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger på at de liker bloggen min og det jeg skriver. Det er hyggelig, men samtidig skulle jeg noen ganger ønske at det var min "hemmelighet" for det er litt ekkelt å tenke på at alle som kjenner meg vet "alt" om meg hele tiden. Men men, for det meste er det hyggelig og så tenker jeg at de som fortsetter å lese bloggen min, gjør det vel fordi de liker det? ;)

Råstilig pute!!! ;) Varm klem fra meg

Related Posts with Thumbnails