fredag 5. november 2010

Uka som gikk, og GOD HELG!!

 Jeg har laget meg min første stige!! Den skal brukes til oppheng til årets pakkekalender. Har lite jeg kan ta ned av veggene for å henge opp noen kalender så tenkte derfor det var greit med en som kunne stå på gulvet. Skal vise flere bilder når bare pakkene er kommet på... Har jo flere pakker som ligger klar å venter!

 Ellers har det blitt litt arbeid i kjelleren igjen. Jeg begynte å rive ned taket, og hadde en og en halv dag som jeg klatret opp og ned gardintrappa og reiv panel i taket. Gale-gravide får visst noen innfall som kanskje ikke er helt sunne.... Ramlet i alle fall ikke ned.... 
Mannen tok en kveld og fikk revet ned resten, gikk litt fortere da...
Så vidt plass til magen i den digre arbeidsgenseren...
Nå er det bare tre uker igjen!!!! Jippi!!!! 

Blei inspirert hos ei venninne så nå har jeg begynt på et veldig spennende hekleprosjekt, bilder kommer!!

I morgen blir det en svipptur på Ikea!!! Me like!!!

Ha ei god helg!!!
Klem Annette

7 kommentarer:

Gry sa...

Ja, jeg har blitt inspirert av deg med disse zinkhusene, har sett at du har hatt de lenge ;) Synes de er fine og gir så koselig lys. Wow, så flink du har vært da!!! Høygravid og greier og den "bryggesjaueren".. hi hi.. ikke driv for hardt da ;) Stigen ser jo råfin ut, skikkelig handywoman! 3 uker ja, det går fort ;) Ha en fin helg! Klem fra meg

Mona Christin sa...

Hei.

Jøss, bare 3 uker? Jeg sier "bare", men det føles kanskje ikke sånn for deg.

Kjempefin stige. Du ga meg noe å tenke på der. Har sett på sånn, men hvis jeg kan lage en til halve prisen så hadde det vært supert.

Lykke til, tilfelle du nedkommer før tiden.

Klem Mona C

I`Døsset sa...

Hørtes tøft ut med stigen til kalender. Gleder meg til å se. Vi er fornøyde her ja, og jeg har en flink mann som er nøye "smiler", kan det bli bedre. PS: den tapeten er helt råkul. Ønsker dere ei flott helg i solen

Janne Lillian ♥ sa...

Så flink og ikke minst sprek du er!! Egendesignet stige og rivning i taket!! Gleder meg til å se stigen med pakker på ;)

God tur på Ikea.. dit våger jeg meg ikke på en lørdag..hehe..

Ha en nydelig helg!

Klem fra Janne

Hanne Mette sa...

For en god ide med stige til pakkekalenderen. Hadde det ikke vært for at jeg har en 1 åring som springer rudt og drar ned det han kan så hadde jeg jammen lagd en sånn jeg også.
Kos deg med rugingen.
Klem fra meg

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så tøff stige! Kjempeide å ha julekalender på den:) Eg klarte omtrent ingenting når eg hadde berre 3 veker igjen..du er sprek altså!!
Masse lykke til framover, og fortsatt god helg!
Klem:)

Randi sa...

Knalltøff stige da! Takk for tipset, det var jo kjempelurt:)
Synes jeg ser det for meg, der du spretter opp og ned gardintrappa og river kjellertak som en gal:)Du er jammen sprek da! Måtte le litt av det du skrev om gale-gravide, tror jeg var litt rammet av galskap jeg også. 3 dager før min minstemann ble født, stod jeg på stillas og malte hus. -Til naboenes store fortvilelse... De troppet opp i tur og orden og nærmest beordret meg til å gå ned derfra, men jeg beroliget dem med at det gikk helt fint. Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte å komme meg opp dit med den svære magen, men avogtil får man jo bare et innfall:) Eller et anfall, rettere sagt:)
Ha en koselig søndagskveld, og en flott ny uke:)
Klem, RM♥

Related Posts with Thumbnails