mandag 15. november 2010

Ny seng på gutterommet...

...fra Ikea, selvfølgelig...

Nå er det jo ikke lenge igjen før noen andre trenger sprinkelsenga, så det var godt å få ei stor seng inn på
gutterommet. Rommene i huset vårt er jo små så selvfølgelig tar senga nå mye plass. Men vi er alle veldig fornøyd!!! Ikke minst han som sover der og som nå har fått store skuffer til mange av lekene. Vi tullet og sa at den ene skuffen var til godteri og det ble stor jubel da han fant to pakker med pez i den ene skuffen etter vi hadde skrudd opp senga.

Slik var rommet før. 
Vi hadde tatt av den ene siden på senga for å venne han til å kunne stå opp alene. Var litt redd for at det skulle bli mye styr om det kom for nærme oppi babyen. Nå er han i alle fall vant til å komme opp alene på morgenen. Han har enda ikke ramlet ut av senga heller... Den nye er jo endel høyere så hadde tenkt på en sengehest, men det var de tom for.

Jeg byttet ut knottene med noen blomster i glass. Synes disse passet bedre...Fikk de til bursdagen i februar av svigermor, hadde tenkt de på en kommode, men så langt kom jeg aldri og var bare veldig glad for det nå!!!

Venter fremdeles på nye vinduer... Eller de er jo kommet så nå gjenstår det bare å få de på plass...

Nå er det vel en stund til det blir kjøpt noe mer på Ikea tenker jeg... Har også kjøpt nytt kjøkkenbord og tvbenk pluss innredning til gjestetoalettet... Mannen rister oppgitt på hodet så nå får det være stopp... Kommer bilder av det andre etterhvert. Forhåpntligvis blir det ikke en hel uke til neste gang!!

Ha en fin mandag!
Klem Annette

5 kommentarer:

Hanne Mette sa...

Veldig fin seng! Skjønner godt at gutten ble fornøyd. Nå er det ikke lenge igjen altså. Kan tenke meg dere gleder dere. :)
Lykke til!

Lille Frøken Jensen sa...

Så urolig flott det ble, kjempe fin seng. Jeg hadde også tenkt å ha andre knotter på mi, passet veldig fint med dine:)
Ha en fin dag og god uke
Klem fra Jorunn

Anita sa...

Jeg så broderen hadde hentet vinduene til dere i dag.

Anonym sa...

Så fint det ble med den nye sengen!! Har en ekstra sengehest hvis du trenger. Kjøpte 2 på IKEA, men bruker bare den ene. Bare å si i fra i så fall:-) Håper alt er bra, nå nærmer det seg jo skikkelig;-) Kan jo skje når som helst, tvi tvi:-) Klem Rebekka

Mona Christin sa...

Hei.

Ble kjempefint med ny seng. Jeg er fortsatt litt misunnelig på at dere har fått Ikea i nærheten, men det var jammen på tide. Litt langt å reise helt til Forus eller Oslo.

God bedring til dere og. Håper alt er bra med den gravide. Like før nå vel?

KLEM Mona C

Related Posts with Thumbnails