fredag 26. november 2010

Julekalender og nye vinduer!!

 Den hjemmesnekrede julekalenderen står nå klar til 1.desember!! Det ble for mye å henge på alle pakkene siden noen var litt store. Har foreløpig hengt på halvparten så får jeg heller fylle på underveis.
 Brukte rødt og sølv papir på pakkene. Synes det var greit å variere litt. Nummerlappene er kjøpt på Panduro, kunne sikkert like lett ha laget noen så hadde jeg sluppet to nummer åtte og ingen nummer ti...
 
Tre av fem vinduer er nå på plass!!!! Jeg er kjempe fornøyd!!! Nå har alle tre soverommene fine nye vinduer. Gleder meg til stua og kjøkkenet også får nye, der oppholder en seg jo noe mer... Men jeg må innrømme at jeg åpner litt på dørene kun for å se på vinduene... (bildet her er tatt gjennom verandadøra, fristet ikke å ut i ti minus og blås...)

Alt er klart til at babyen kan komme... Mangler bare å pakke kofferten...

Ha ei fin helg alle sammen!!!!
Klem Annette

4 kommentarer:

I`Døsset sa...

Kan tenke han er spent på disse pakkene :-) Kult med stigen. Ønsker deg lykke til, får håpe du ikke må vente så lenge før dere er fire.

Randi sa...

Så flott julekalenderen ble! Lekkert med papir i sølv og rødt:)
Skjønner godt at du er kjempefornøyd med å få nye vinduer! Det blir jo så fint med en gang, og så er det jo slik at vinduer av eldre årgang ikke er like bra som de man får i dag. Her var alle vinduene fra 70-tallet, og det gjorde sitt til at huset var et ordentlig ishus da vi overtok det(vi måtte fyre i juni for å holde varmen!!).
Kos deg med de nye, flotte vinduene- og pakk kofferten!! :)
Klem, Randi♥

Mona Christin sa...

Hei.

Så fin hjemmesnekret kalender.

Håper du ligger på føden når dette skrives. Venter spent på når nurket kommer.

Lykke til.

Klem Mona C

Gry sa...

Så koselig det ble! Stigen er kjempefin!! Masse lykke til vennen, skal tenke på deg ♥♥♥ Varme klemmer fra meg ;)

Related Posts with Thumbnails