tirsdag 23. november 2010

TV-benken

...også den fra IKEA...

Bildet ble tatt i full fart, så tv'n er på og i "sitte i sofaen og se på" modus. Vi må svinge den ut når vi skal se. (følte mer det var bilde av tv'n her enn av benken under men...) Tror omtrent aldri at tv'n har vært avbildet her, var ikke med når det gikk utfordring om å vise den fram heller.  Nå ser det i alle fall litt finere ut enn slik det var med et lite bord under og masse ledninger i kroken.
Ønsker meg vitrineskapet også fra Hemnes, det med skuffene nederst... Men nå er det inntaksstopp på store ting her i huset for ei stund!!!

Ellers har vi fått inn nytt vindu på soverommet vårt, så nå er det i gang!! Har ikke fått tatt noen bilder enda som vanlig... Men jeg er kjempe fornøyd!!!! 

Så må jeg få si TUSEN TAKK for alle koselige "tenker på deg" kommentarer!! Setter stor pris på hver og en av dere der ute!!!

Ha en fin dag!!!
Klem Annette

4 kommentarer:

yesheimen sa...

Kjempefin TV-benk. Litt greit at det ser ryddig ut der alle ledninger er samlet.
Nydelig vugge på bildet under her. Ønsker deg masse lykke til med fødselen.

Klemmer fra Ann<3

Jennys fire vegger sa...

Den benken ble jo kjempefin! :o) Og så smart at du kan svinge den ut. :o) Jeg har vist fram tv`n flere ganger, de er da vel ikke så stygge som vi skal ha det til vel? :o) Vi glor jo på de som bare det, disse vinterkveldene, med pleddet over beina og koppen i hånda. Riktig så kos er det! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Randi sa...

Flott benk! Det så så ryddig ut, ingen skjemmende og rotete ledninger som hang og slang:) Må nok ta meg en prat med mannen i huset her, og vise bildet ditt:)
Kos deg i kveld♥
Klem, Randi

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Kjempefin! Igjen: misunneleg på IKEA-butikken din;)
Ha ein fiiin kveld, kos deg masse!
Klem:)

Related Posts with Thumbnails