mandag 8. november 2010

Heklet dørmatte

 
Mitt første håndarbeid på evigheter blir altså en heklet dørmatte. Var på besøk hos ei venninne og hun heklet gulvteppe og ble ferdig den kvelden jeg var der. Det ble bare så utrolig fint!!! Hun hadde kjøpt store nøster med filleryegarn (vet ikke om det heter det da...). Jeg fant et gammelt sengesett som ikke var i bruk lengre og tok til å rive remsler. Så langt er jeg veldig fornøyd med resultatet. Gjenstår enda endel før jeg er ferdig... Pysa er også veldig fornøyd!!!


Kan ikke hekle så mye av gangen. Vann i hender og vond rygg... Må ha endel småting på gang samtidig så jeg kan variere litt i løpet av dagen. Blir mye "redebygging" nå med vask og rydding til tulla kommer. Mangler blant annet stellebord og soveplassen klar så tenkte det skulle bli dagens gjøremål! Så får vi jo se hvor langt jeg kommer... Blir i allefall ingen "klatre i gardintrapp prosjekter" før etter fødselen, det ble for tungt for ryggen... (men jeg fikk jo satt mannen igang da!!!)

Her kom det litt snø i morgentimene, vet ikke helt om jeg liker det...

Ha en nydelig mandag!! 
Klem Annette

4 kommentarer:

Jennys fire vegger sa...

Kjempeflott filleryehekledørmatte! Og en vakker pyse! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Annkira sa...

Å for en søt pus!
Ha en fin dag videre
Klem :D

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så tøfft!!! Eg er nødt å lære meg å hekle!!!;)
Søt pus:)
Klem:)

Gry sa...

Så artig da, dørmatta ser kjempetøff ut! Smart idè ;)

Jeg synes du er flink som orker å holde på som du gjør, men det er klart det er ok å pusle med litt så tiden går litt fortere ;)

Takk for koselige ord hos meg <3 Nyt helgen søte venn, take care <3 Varm klem fra Gry

Related Posts with Thumbnails