lørdag 19. desember 2009

Snø og stemning!



Så kom snøen også hit!!! Den ligger fin og hvit. Da er det deilig med snø! Det har vært syv minus i dag så en har kjent kulda på kroppen. De siste julegavene ble handlet inn i dag, så da er det bare å få pakket de inn og levere de rundt som gjenstår. Deilig å være kommet så langt.



Dette nydelige fatet fikk jeg av farmor. Hun følte for og tømme litt på skapene, og jeg er jo selvfølgelig veldig takknemlig for det!! Tenkte å bruke det til julegodter i første omgang. Foreløpig står det på kjøkkenet med noen julekuler på. Kan ikke ha for mye godterier framme pga katten... eller Fruen selv....


Stemningsbilde fra stua nå i kveld. Sitter oppe å venter på tørketrommelen som skal bli ferdig. Liker ikke å legge meg med den på. Sterarinlysene brenner, den røde løperen er lagt på bordet og de grønne grankvistene pynter fint opp i kroken. De må forøvrig skiftes ut i morra, de drysser veldig og har mistet litt av glansen. Får ut med saksa i morra!!



Måtte bare ha med dette bilde også. Nydelig fyrstikkeske jeg har fått i gave av Lille Frøken Jensen. Har vist bilde av ei ann ei tidligere! Synes bare de er helt fantastiske!! Kulene er like på de på kjøkkenet, de har jeg kjøpt på Jernia og de skal opp på juletreet muligens på søndag. Treet står i alle fall ferdig kjøpt i garasjen... Gleder meg!!!

Ha ei god helg!!!!

Klem Annette

1 kommentar:

Lille Frøken Jensen sa...

koselige stmingsbilder! Likte veldig godt de nye kulene du hadde kjøpt. Ha ei god helg

Related Posts with Thumbnails