mandag 14. desember 2009

Pynt til juletreet


Jeg har foreløpig bare kjøpt "billigkuler" og "billigpynt" til juletreet. Er stadig på utkikk etter flere litt mer ordentlige kuler til å pynte med. Noen som har noen tips og komme med. Hvor kjøpte du dine kuler? Jeg har valgt å bruke sølv og rødt i år så får jeg heller se etter noe annet til neste år om jeg ikke blir fornøyd. Det er første året vi har juletre så jeg er jo litt spent på åssen det kommer til å bli! Håper Lillegutt lar pynten henge i fred, han var ivrig til å leke med kule-lenkene når jeg hadde tatt pynten ut av eskene.


Ellers er jeg hjemme fra jobb i dag pga forkjølelse. Har hostet halve natta så nå begynner det å merkes i magemusklene... Litt trim blir det iallefall da *ler*.
Måtte tilogmed kjøre Lillegutt til barnehagen for jeg ikke orket å gå. Vi bor like ved, ned en bakke og opp igjen. Tar under fem minutt selv om han går selv....
Koser meg med å lese blogger nå i formiddag!!!!
Ha en fin dag!!


2 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Så mange fine kuler du hadde, gleder meg t å se det ferdige resultatet. Nå kommer sikkert snar all julepynt til halv pris da kan du jo gjøre noen kupp. Så kid hadde halv pris på all julepynt, der har de jo noen fine kuler:)
Kos&Klem

Marie sa...

Hei!
Saa koselig blogg du har! :)
Hvis du har en bruktbutikk i naerheten, finner du kanskje noe fin julepynt der?!
Vaar yngste jente er 1 1/2 aar, og jeg saa for meg juletreet vaart med kun pynt rundt toppen, men hun har vaert flink og ikke roert saa mye.. Litt blir det jo! :)
Kos deg videre med julepynting!
Klem Marie

Related Posts with Thumbnails