mandag 14. juni 2010

Mine nyinnkjøpte ting

Køpte Family magnet bokstavene på Annas Rom. De ble foreløpig plasert oppå en ramme i stua. Dette er faktisk mine første bokstaver... annet enn veggordene fra Hilde Heimdal...
Rammen og zinkhusene er også fra Annas rom. Rammen var super billig og ble kjøpt derfor. synes den passet bra her på den stygge ovnen vår. De andre tingene er det meningen skal følge med ut når uteplassen begynner å ta form. Står derfor bare her sånn i påvente av noe annet... Glass lyktene er fra Home&Cottage, min ny favoritt butikk??? Vedlig gøy at den er kommet til Kristiansand i alle fall!! (Fyrstikkeska har jeg laget selv!!)
Har nå startet på min samling av lattekopper fra Green Gate!! Ble disse fire her med stripene som fikk æren av å bli de første, tenker nok det kommer noen fler til etterhvert (skal snart til Danmark, så det er jo fullt mulig at det blir litt shopping der...)!!!

Ble ingen kjøp på loppis i går... Kom en halv time etter de var åpnet så skulle nok ha stått først i køen skulle det ha vært noe å få med seg. Litt for mye folk til å komme seg rundt med barnevogn. Kunne jo ha fått noen til å passe på, men men... Jeg ble i alle fall kvitt noen ting herfra, så loppis er uansett bra!!!!

Ellers for de som lurer så er termin datoen 24.november. Enda ei stund igjen og bli stor og kraftig på... Satser på litt færre kilo enn sist gang, men får ta det som det kommer... Ultralyd er om to uker, gleder meg masse til det!!!

God ny uke til alle sammen!!
Klem Annette

11 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Da har du god tid til å forberede deg på det å ha to barn. Fine bokstaver. Har noen selv, men trenger flere som ikke er så store.

Vi skal også (muligens) til DK til sommeren og da blir det jakt på GG.

Ha en fin uke.

Klem Mona C

Mona Christin sa...

Hei igjen.

De kan du bare grave opp med roten, hvis du finner noen i nærområdet da. Må ikke kjøpe frø. De står ofte på industriområder, langs veier o.l. og de sprer seg.

Lykke til.

Klem Mona C

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så mykje fiint!:) Eg digger dei zinkhusa, alt det andre var kjempefint og:)
På tide å begynne på GG samlinga di ;) Liker kjempegodt den kjøkkenhylla di, og dei lysestakane med hjerte på var nydelege!:)
I dag får eg feriepenger...gleder meg!!:)
Ha ein fin mandag!
Klem:)

Janne Lillian ♥ sa...

Så mange lekre ting du har kjøpt. Den ramma var nydelig ♥

Ha en strålende dag og uke!!

Klem Janne

Randi sa...

Så fine ting du har kjøpt:) Zinkhusene er bare helt fantastiske, synes de er så utrolig stemningsfulle. Jeg har omsider fått min bedre halvdel til å innse både at det FAKTISK er lyssesong hele året, og at stearinlys er KOSELIG og NØDVENDIG hele året, ikke bare når det er mørkt;)
Nydelig kjøkkenhylle:)
Håper formen din er bra:)
Klem, Randi:)

Lille Frøken Jensen sa...

Shoppe for alle penga i DK jeg er klar jeg:)
Gleder oss alle sammen.
Så nå har du også begynt GG samling, gratulerer:)
Håper vi finner mer i DK til deg haha.

Tusen takk for utfordringen.
Ønsker deg en fin kveld så ses vi imorgen blir koselig håper jeg vinner dine pakker haha!
Klem fra Jorunn

Mona Christin sa...

Utfordring til deg. Aner ikke om du har fått den før, men jeg har iallefall tenkt på deg.

Klem

Villevinkel sa...

Kjekt å lese bloggen din :-)
La meg som følger her :-)

Mvh Elin

Gry sa...

Åååhh, så koselig Annette at du har en til på vei <3 Da må du ta godt vare på deg selv og slappe av og nyte sommeren mest mulig, neste sommer blir nok mer travel for deg ;)) Gratulerer også med mange fine kjøp! Bokstavene er så tøffe og dekorative, koppene herlige og rammen og glasslyktene likeså!! Så fint du har satt sammen tingene på hyllen! Ha en fin uke videre kjære deg ;) Klem Gry

åshilds villa sa...

hei..kjempe dekorative bokstaver.og ramma va jo bare nydeli den...klem fra åshild

Kallemillelente sa...

Ligger en liten award til deg inne hos meg:)

Related Posts with Thumbnails