torsdag 8. april 2010

En award og litt til...

Jeg har vært så utrolig heldig og fått en award fra Gry! Tusen tusen takk kjære deg!! Gry besøker du HER ... en nydelig blogg!!!

Med awarden følger det denne listen:

* Kopiere awarden til bloggen din
* Linke til den man har fått den av
* Fortelle 7 interessante ting om seg selv
* Sende den videre til 7 andre bloggere.

Så var det de syv "interessante" tingene da... Har vist nevnt endel ting tidligere også så dere får hoppe over det dere allerede vet om meg da!

-Vet jeg har sagt det før, men familien er mitt liv... både mann og barn, mine søsken, foreldre, svigers, besteforeldre + + +. De betyr alle svært mye for meg. Jeg er nok ei typisk familie jente!

-Jeg skyller alltid glasset dersom jeg skal drikke noe annet av det og ekler meg veldig om noen blander feks. en liten melkeskvett med vann (mannen gjør dette ofte for å terge på meg)

-Jeg liker ikke å dra på shopping alene, og har derfor ikke vært i byen siden januar...hæ, rar jeg....

-Jeg gleder meg til Ikea kommer til sørlandet... da skal jeg dra på shopping, om enn det blir alene!!!

-Jeg er flink til å utsette ting, det kommer alltids en dag i morgen...

-Tror jeg er ganske økonomisk av meg, og liker salg og billige butikker.

-I morgen har vi bodd i huset vårt i 1 år!!!

Jeg har så mange blogger jeg liker og leser ofte, at jeg kunne gitt awarden videre til alle, men jeg plukker likevel ut syv som jeg sender den til....
 

Nå har pusene blitt større. De har begynt å bevege seg mer, og går rundt på skjelvende ben. Gleder meg til de løper rundt og lager liv i stua. Akkurat nå er jeg glad for at jeg ikke har gardiner....

Nei, nå har jeg sittet her og dillet lenge nok. Arbeidet venter.
Skal i kjelleren og rive gamle vegger...

Får besøke dere andre seinere i dag!!

Ha en fantastisk dag alle sammen

Klem Annette

10 kommentarer:

Astri Moseidjord sa...

Oi! Guri meg! Har jeg fått en award?
Min første!!! For se om jeg får det til ;-)
Har ikke så mange å sende den videre til men.

Så langt dere er kommet i kjelleren. Ser ut som om dere har fått litt ekstra takhøyde. Deilig!

Ha en fin dag videre! Klem klem!

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Gratulerer med Award, velfortjent:) Å kor søte pusekattane dine er! Eg og Ariel hadde besøk av nabokatten ute på verandaen istad. Blir meir og meir bestemt på at vi skal ha pus!
Kos deg med arbeidet og ikkje slit deg ut;)
Ha ein fin dag vidare!
Klem:)

Gry sa...

Morsomt å få vite litt mer om deg, liker deg! Så søte puser da ;) Og det går stadig fremover i kjelleren ser jeg, gratulerer med 1 års dag i morgen! Klem Gry

Tanta til mannen sa...

Veldig gøy å kikke innom bloggen din av og til,Annette!! For noen søte små dere har fått!!NYDELIGE!!! Har veldig lyst på en,men siden vi nå endelig bare har en katt igjen(fire tidligere)så tror jeg det får holde med den... Hils mannen

silje-sin sa...

Hei:) Tusen hjertelig takk for at du ga awarden videre til meg! Og takk for at du er så utrolig flink til å legge igjen noen ord etter deg inne hos meg! Kjenner meg forresten utrolig godt igjen med det med glassene, kunne aldri drukket vann av et glass jeg har hatt melk i! Bytter glass altfor ofte egentlig....:) Herlige kattunger også! God helg! klem fra silje.

Lykkehjemmet sa...

Hei!
Ser du har fått den før:) Men her får du den igjen av meg:) Men du skal slippe å lage en ny runde om deg selv:) Men synes du fortjente den uansett:)
Ha en flottanes kveld:)
Klem Mona

Anita sa...

Jeg blir med deg på IKEA jeg... Handlelista begynner å ta form, vettu :)

Prinsesse Elin sa...

Tusen takk for at du tenkte på meg. Jeg synes det er utrolig kjekt å få en slik award:)
Jeg takker å bukker. Klem fra Elin:)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hei igjen:)
Du spurte om kva slags spray eg bruker på "prosjekta" mine. Eg har prøvd BilTema sin, den er noko drit. Ikkje god. Europris sin er heilt grei. Men den beste synast eg er Quick som du får i målingsbutikkar.
Ha ein fin kveld vidare:)
Klem:)

Miss Mette sa...

Hei Annette
Lenge siden jeg var innom sist. "Mistet" bloggen din, men nå legger jeg den til på blogglista mi :) slik at jeg kan se når det kommer innlegg fra deg.
Gratulere med awarden, og kjekt å bli litt bedre kjent med deg. Nydelig kattunger, gleder meg til å se fler bilder av dem etterhvert. Jeg bare elsker disse herlige nøstene ♥ Ønsker deg en strålende uke som kommer. Nå skal jeg kose meg med bloggen din og bla meg nedover for å se hva du har lagt ut siden sist :)
Klem fra Mette

Related Posts with Thumbnails