tirsdag 13. april 2010

Arbeidet....

...på verandaen/plattingen er påbegynt!!!

Trappa går ned fra verandaen som ligger ut fra stua. Bildet er tatt på formiddagen, så sola er ikke kommet ordentlig rundt enda. På den nye plattingen nede på hage-nivå, vil vi få ettermiddags- og kveldssola. Gleder meg veldig til å kunne sitte her og nyte sola etter jobb!!!
Her blir det plen, og med tid å stunder en hekk langs kanten. Mulig det blir gjerde, har ikke helt bestemt meg enda. Tomta går egentlig helt ned til veien i bakgrunnen, men den er ganske smal der. Foreløpig blir den delen bare stående som den er. Kan på sikt se for meg en liten frukthage, men det blir sikkert veldig lenge til... får ta et prosjekt ferdig først!!

Her skinner sola, men jeg er for trøtt til å gå ut å nyte den...hehe. Sitter derfor her foran dataen i stedet, mens mannen og svigerfar er ute og jobber...

Ha en flott kveld alle sammen!!

Klem Annette

9 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Så gøy med ny verandra!:)Ingenting er som sol og sommer på øya!!

Love Peace Pionies sa...

fin den kurva under her!!
dere har mange prosjekter.... deilig med en platting.
ha en herlig kveld
klem

Lille Frøken Jensen sa...

Deilig å få en platting i bakkeplan, gleder meg til å se den når den er ferdig.
N*Y*D*E*L*I*G kurv du hadde kjøpt deg,slik var det andre også som skulle hatt HAHA.
Ønsker deg en fin kveld.
Klem fra Jorunn

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Åh! No vart eg reint misunneleg!;) Eg og har såååå lyst å få ferdig platting/ veranda. Men må nok smøre meg med tålmodighet. Blir realistisk sett ikkje før neste sommar. I mellomtida får eg gjere det beste eg kan ut av dei små vi har:)
Blir kjempefint hos dokke! Fin utsikt:) Herleg å sjå i sjøen!
Ha ein fin kveld:)
Klem :)

Gry sa...

Der var utsikten til snølagt vann byttet ut med vår, vakkert! ;) Ja, så deilig å kunne sitte og nyte sola på terrassen.. En god investering det som en får mye glede av etterpå. Blir helt sikkert fint! Klem Gry ;)

Mona Christin sa...

Det blir så bra med platting og plen. Da kan du bare glede deg til varme sommerdager med grilling og soling. Håper du kan nyte den fine utsikten fra plattingen.

Klem

I`Døsset sa...

Så topp dette blir da. Flott og sitte her i kveldsolen og nyte utsikten og båtrafikken i vestergabet. Kan man ha det bedre da....

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så hyggelig blogg du har - jeg har glant meg gjennom noen sider, og legger meg til som følger! :)))

Målet er terrasse for oss også i sommer, i fjor var det en liten gressflekk og en del gjørme. Tipper det er gjørme i år også, så litt plank hadde vært bra! ;)

Hilde Heimdal sa...

Hei du ? Jeg har et lite problem her....jeg har skrevet på en lapp at jeg skal sende gave til deg....men jeg aner ikke hvilken ???

Kunne du hjulpet meg tro hehe ?

Related Posts with Thumbnails