onsdag 27. oktober 2010

Pakke i posten!!

 Ble kjempe glad da jeg kikket i postkassa i dag!! Det var kommet konvolutt-pakke til meg!! For noen dager siden bestilte jeg noen fine øredobber fra MY FIE. Utrolig fornøyd!!!! Link til Epla butikken i side menyen min!! Ta en tur inn å kikke der alle sammen!!
Ikke lett å få tatt fine bilder nå i mørket så fargene stemmer ikke helt, men...

Ha en fin kveld!!
Klem Annette

6 kommentarer:

Randi sa...

Så nydelige de var:) Fikk PIF-gave fra den samme, dyktige damen i forrige uke:) Og i pakken var bl.a et par kjempesøte øredobber. Ja, hun er flink altså!
Tusen takk for koselig kommentar! Noen stor fotograf skal jeg ikke påstå at jeg er; jeg skrur, vrir og trykker, og avogtil er jeg faktisk bare heldig og klarer å få tatt noen bra bilder. Selvfølgelig uten at jeg etterpå vet hvordan!!! :) Har egentlig hatt planer om å melde meg på fotokurs, men er ikke kommet så langt ennå:)
Ser oppe til høyre her at det bare er 30 dager igjen til termin nå, helt utrolig så fort tiden har gått(har sikkert gått raskere for meg enn for deg da, det er jo tyyypisk...). Tipper du gleder deg til å få den beste premien av de alle, og til å få hilse på det lille vidunderet:) Håper formen er fin!!
Ha en nydelig kveld ♥
Klem, Randi

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Nyyydelege!!:) Eg fekk og Pay it Forward gåve frå Sophie Mari, med dei søtaste øyredobbane i. Har dei på meg i skrivande stund..må snart blogge dei;)
Ha ein flott kveld!
Klem:)

Lille Frøken Jensen sa...

NYDELIGE! Kanskje jeg må kjøpe noen jeg ogaå:)
Ha en fin kveld.
Klem

Villevinkel sa...

rett nydelige er de!!!
Å heldige deg som bor nær (?) Ikea! Ønsker meg Ikea til Ålesund!!!!! Men, men...ser ut til at det ikke blir..

Slike tallerkener du fant på søpla, har min mormor. Husker at jeg pleide å sitte å betrakte motivet da jeg var liten. Hun har de fortsatt i tallerkenhylla si på kjøkkenet!

Masse fint å lese om her siden sist jeg var innom :-)

Fin mage du har!

Klem

Mona Christin sa...

Hei.

Kjempefine. Og søte. Kan tenke meg disse falt i smak.

Klem Mona C

Janne Lillian ♥ sa...

Åh.. de var lekre ♥

Ha en fin dag i regnet ;)

Klem fra Janne

Related Posts with Thumbnails