torsdag 18. august 2011

Bilder fra hytta... igjen...

 Gråmalte gulv kan anbefales!!! Ble kjempe fornøyd med resultatet!! Kunne male to strøk på samme dagen, så det var faktisk fort gjort også... Tror malinga var Epolan gulvmaling (?), farge Fabrikk.
Hytta (leiligheten) er nå så godt som klar for utleie, så håper bare det snart dukker opp noen som er interressert...
Duken passer ikke helt på bordet her, men det er helt grusomt uten... Mangler også litt på veggene...
Heis-gardiner fra Åhlens. Kunne godt hatt disse hjemme også... Kanskje i kjellerstua??

På vegger og tak i ganga og badet brukte jeg panellakk med maling i. Ble veldig lyst på bare et strøk. Hadde i 4dl på et tre liter spann, så det var sikkert litt i overkant av hva som er lurt... Fint foreløpig iallefall, så får jeg bare håpe at det holder seg!! Fargen på veggen var lik som gulvet og stolen... Gulvet forsvinner heldigvis endel under kommode og teppe...
Har masse tanker og ideer på ting jeg har lyst til å gjøre hjemme, men det stopper vel som vanlig der...
Til mandag starter nemlig hverdagen for fullt igjen...

Ha en fin dag!!!
Klem Annette

4 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Kjempe flott.
Håper dere få leid ut fort:)
Klem fra Jorunn

Mona Christin sa...

Hei.

Skal dere leie ut hytta? Har du hjerte til det da? Den ser jo kjempekoselig ut. Enkel, men delikat. Kunne godt leid den jeg hadde det ikke vært så langt unna.

Lykke til.

Klem Mona C

Gry sa...

Heisann Annette! Long time, no see... Jeg har vært elendig på bloggrunder i sommer... Så koselig det har blitt hos dere, både på hytte og hjemme! Jeg liker veldig godt de grå gulvene på hytta, stilig!

En super uke videre til deg ;) klem

MissMette sa...

Hei Annette :)
Kjempekoselig på hytta di, lyst og lekkert ღ og fine bilder fra stua di under her... Kjempestilig med det grå gulvet, Me Like :) ...og Ikea er en herlig plass å shoppe, bare synd våre mannfolk ikke fullt er så glad i dette stedet, hihi... En liten stund siden jeg var innom, det ble dårlig med besøk og blogging på meg også i ferien, men er nå tilbake for fullt. Ønsker deg en fortsatt fin dag, og uke... Klem fra Mette

Related Posts with Thumbnails