mandag 5. juli 2010

Nymalt gjerdet!

Endelig har gjerdet fått sitt første strøk med hvitt. Grunnet det før helga, manglet litt som jeg tok i dag. Derfor er ikke toppen malt enda. Var så heldig at svigermor ville komme og hjelpe med å male! Går himla mye fortere når en er to... Ellers er det ikke kommet noe mer platting her, men det kommer nok...
Slik var det før vi malte....
Og slik ble det i dag!!! Snart må fingeren ut så jeg kan få ordnet opp her bak så vi kan invitere til grilling... Føler det hjelper godt på nå som gjerdet er begynt på.
Hadde jo litt fri forrige uke, men de dagene ble brukt sammen med lillegutt som hadde feber... Eller fikk jo grunnet den ene dagen når han var frisk og i barnehagen.

To uker til ferie!!!!

Ha en fin kveld!
Klem Annette

4 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så flott det vart!!:) Vi må ha noko lignande nedover mot vegen. Slik at Ariel ikkje dett utfor, bratt der..Er det ferdigkjøpt eller har de bygd det sjølv?
Ha ei strålande veke:)
Klem:)

Randi sa...

Det er helt utrolig så stor forskjell det blir når malingen kommer på:) Kjempefint blei det!! Og ja, det går veeeeldig mye raskere når man er to. Mulig psyken har en del å si på det feltet også da, alt blir så mye lettere med litt selskap og hjelp:)
Ha en koselig kveld!
Klem, Randi:)

Hanne Mette sa...

Så bra det blir! Dere er knallflinke. :)

Gry sa...

Bra jobba! Ser ut til å bli en lun og fin plass ;) Så deilig med ferietid! Da nærmer det seg vel for deg, jeg har akkurat begynt og det er herlig!! Nyt dagene og ha en fin sommer Annette <3 Klem Gry

Related Posts with Thumbnails